Over Patrick


Patrick richtte ECO+BOUW in 2013 op vanuit een heldere visie: de toekomst van bouwen is groen. Problemen als de uitputting van grondstoffen en klimaatverandering leiden onontkoombaar tot een overstap naar ecologische, biobased en circulaire methodes en bouwmaterialen. Het gebruik van natuurlijke materialen brengt bovendien onderbelichte voordelen met zich mee zoals extra comfort en significante gezondheidswinst.

Bij ECO+BOUW weet de klant dat duurzaam bouwen geen gimmick is, maar een oprechte overtuiging. Hier laat Patrick met zijn team zien dat het kan: groen, stijlvol, gezond én betaalbaar bouwen.
Over John


Met de nodige traditionele 'bouwjaren' op de teller, stortte John zich in 2015 samen met Patrick Schreven op de ontwikkeling van de mHome. Vervolgens stortte de wereld van biobased en circulair bouwen zich op John, en liet hem niet meer los.

Door bij ECO+BOUW in dienst te treden, maakt John zijn eigen groene cirkel rond. Met zijn ervaring en enthousiasme leidt hij de productie in goede banen en deinst er niet voor terug om ook op andere vlakken zijn steentje bij te dragen.
Over Brian


Ondanks zijn jeugdige leeftijd kunnen we Brian tot de veteranen van het team van ECO+BOUW rekenen. Als wandelende encyclopedie op het gebied van ecologische en biobased bouwmaterialen is hij geknipt voor zijn rol als calculator en werkvoorbereider.

Zijn kennis, een gezonde kritische houding en fingerspitzengefühl voor onvoorziene ontwikkelingen zorgen ervoor dat Brian geen glazen bol nodig heeft om de haalbaarheid van plannen te beoordelen. Met zijn ramingen en begrotingen begeleidt hij opdrachtgevers bij belangrijke beslissingen in het bouwproces.
Over Jeanette


Jeanette is onze secretariële duizendpoot en vaak het eerste aanspreekpunt van onze klanten en bouwpartners. Zij zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op kantoor aangenaam verloopt, voert diverse administratieve taken uit en onderhoudt uiteenlopende contacten. Daarbij komt haar lange ervaring in de bouwwereld goed van pas.

Binnen het snel groeiende team van ECO+BOUW vormt Jeanette de spreekwoordelijke rots in de branding die iedereen verbindt en het overzicht behoudt.
Over Marc


Marc kenmerkt zich als een flexibele, no-nonsense uitvoerder die met zijn 'poten in de modder' een sleutelpositie inneemt bij veel projecten van ECO+BOUW. Voor deze rol maakt hij gebruik van zijn uitgebreide praktische kennis, het vermogen om het overzicht te bewaren en de nodige sociale vaardigheden om alle partijen met de neus dezelfde kant op te krijgen.

Zijn humor vermengt met rechttoe rechtaan communicatie dient als essentieel smeermiddel. Ook op kantoor staat Marc bekend als het zonnetje in huis, waarbij zijn karakteristieke lach vaak zijn aanwezigheid verraadt.
Over Jelle


Voorafgaand aan het bouwproces moet een bouwkundig tekenaar al een goed beeld hebben van het definitieve eindproduct. Bij ECO+BOUW vertoont Jelle zijn kunsten als tekenaar door ontwerpen uit te werken en het grote plaatje te visualiseren. Dit doet hij met een onverstoorbare passie voor duurzaam bouwen, oog voor detail en een gezonde dosis perfectionisme.

Ook zijn nieuwsgierigheid komt goed van pas in deze groene bouwwereld waar pionieren en het zoeken naar de meest duurzame oplossingen centraal staan.
Over Joren


Als kind bracht Joren veel van zijn vrije tijd door in het constructiebedrijf van zijn vader. 'Dingen maken' zit hem kortom in het bloed. Bij ECO+BOUW werkt hij met zijn achtergrond als industrieel ontwerper aan de ontwikkeling van een efficiënte, seriematige productie van de mHome. Dit compacte, modulaire woonconcept bestaat volledig uit natuurlijke materialen en zal groen en gezond wonen - waar je maar wilt - voor steeds meer mensen toegankelijk maken.

Naast zijn passie voor machines en gestroomlijnde productielijnen, bakt Joren ook fantastische biologische broden. Bij voorkeur van zijn eigen graan.
Over Roos


Wanneer mensen uit verschillende disciplines samen aan een complex eindproduct werken – een circulair en biobased gebouw bijvoorbeeld - moeten er geen 'eilandjes' ontstaan. Roos kijkt juist graag over de grenzen van vakgebieden heen en houdt daarbij het grote plaatje in het vizier.

Zij voelt zich als project-engineer bij ECO+BOUW als een vis in het water en is van alle markten thuis. Zo draagt Roos binnen het team van ECO+BOUW met enthousiasme en gedrevenheid bij aan de vergroening van de bouwwereld.
Over Hans


De Engelse uitdrukking 'fits like a glove' past perfect bij Hans en ECO+BOUW. Zijn achtergrond – studie civiele techniek, vele jaren ervaring als constructeur – en motivatie voor groen bouwen, sluiten uitstekend aan bij deze snel groeiende bouwpionier.

ECO+BOUW draait naast vakmanschap om de gedeelde visie dat een grootschalige duurzame transitie zowel noodzakelijk en onvermijdelijk als kansrijk is. Voor deze goedlachse projectleider en constructeur de ideale omgeving om zijn passie voor ontwerpen te combineren met een bijdrage aan een mooiere, groenere wereld.
Over Pieter


Pieter werkte als CAD-tekenaar voor de Efteling toen hij besloot de ene 'wereld van wonderen' te verruilen voor de andere. In de wereld van het groene bouwen zet hij zijn creativiteit en ervaring in als werkvoorbereider bij ECO+BOUW. Deze groene bouwpionier heeft geen achtbanen, maar biedt Pieter desondanks genoeg uitdagingen en avontuur.

Hier kan hij bijdragen aan de aanpak van problemen als klimaatverandering. Want hij is ervan overtuigd dat een natuurlijke, verantwoorde manier van bouwen daarbij het verschil kan maken.
Over Laurens


Als projectmanager bij ECO+BOUW is Laurens onder andere betrokken bij de ontwerpfase. Deze bouwfysica- en installatiespecialist houdt namelijk van het grote plaatje: goed nadenken aan het begin van het bouwproces. En zet dus niet halsoverkop gebouwen neer om ze vervolgens te 'verduurzamen' met zonnepanelen en dergelijke.

Zijn enthousiasme voor groen bouwen kwam tot bloei tijdens het bouwen van zijn eigen huis. Voor hem is sindsdien duidelijk dat natuurlijk bouwen – met een slim uitgangspunt – de toekomst heeft.