Over Patrick


Oprichter

Patrick richtte ECO+BOUW in 2013 op vanuit een heldere visie: de toekomst van bouwen is groen. Problemen als de uitputting van grondstoffen en klimaatverandering leiden onontkoombaar tot een overstap naar ecologische, biobased en circulaire methodes en bouwmaterialen. Het gebruik van natuurlijke materialen brengt bovendien onderbelichte voordelen met zich mee zoals extra comfort en significante gezondheidswinst.

Bij ECO+BOUW weet de klant dat duurzaam bouwen geen gimmick is, maar een oprechte overtuiging. Hier laat Patrick met zijn team zien dat het kan: groen, stijlvol, gezond én betaalbaar bouwen.



Over Geert


Projectleider

Ecologisch, biobased en circulair; de markt laten zien dat het anders kan”. Dat raakte de juiste snaar bij me, en zeker gezien de visie qua omgang van eco+ met haar medewerkers en relaties; geen hokjesmentaliteit maar vanuit samenwerking ieder in z’n kracht zetten om de wereld een stukje beter te maken.
Als persoon en vanuit m’n gezin zijn we al vele jaren steeds bewuster aan het leven. Mijke & ik hebben de ongelijkheid op de wereld van dichtbij meegemaakt via ontwikkelingswerk. We houden van ‘buiten zijn’ en de natuur en zijn ons bewust van de extreme overconsumptie die wij als ‘rijke westerlingen’ nastreven waarmee we alle grondstoffen uitputten en op oneerlijke wijze benutten. Het moet anders!



Over Kirstin


Hoofd Engineering

Met een passie voor innovatie, verandering en duurzaamheid heeft Kirstin besloten de traditionele bouw te verruilen voor Eco+Bouw. Als hoofd engineering gaat ze aan de slag met de structuur en de processen op deze snelgroeiende afdeling. Haar werkervaring als werkvoorbereider, projectvoorbereiding en teamleider woonadvies in de seriematige woningbouw zijn hiervoor een mooie basis.

De natuur vormt een bestaansvoorwaarde voor de mens. Een groene leefomgeving heeft een positieve uitwerking op mensen en het is fijn om daar mijn bijdrage aan te kunnen leveren.



Over Jan-Willem


Meewerkend Voorman

Efficiëntie is geen kwestie van smaak maar de weg en de waarheid
. This is the way.



Over Jeanette


Directie Assistent
Jeanette is onze secretariële duizendpoot en vaak het eerste aanspreekpunt van onze klanten en bouwpartners. Zij zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op kantoor aangenaam verloopt, voert diverse administratieve taken uit en onderhoudt uiteenlopende contacten. Daarbij komt haar lange ervaring in de bouwwereld goed van pas.

Binnen het snel groeiende team van ECO+BOUW vormt Jeanette de spreekwoordelijke rots in de branding die iedereen verbindt en het overzicht behoudt.



Over Ingrid


Project Engineer

Na een traineeship is zij nu werkzaam bij ECO+BOUW. Eerst in de werkvoorbereiding en vervolgens een andere afdeling. Net afgestudeerd en gedreven om meer te leren over het groene bouwen. Haar kritische en gedetailleerde houding zorgt ervoor dat zij bijdraagt aan een geslaagd eind product. Haar flinke dosis nieuwsgierigheid komt goed van pas in deze pionierende groene bouwwereld.



Over Jelle


Tekenaar

Voorafgaand aan het bouwproces moet een bouwkundig tekenaar al een goed beeld hebben van het definitieve eindproduct. Bij ECO+BOUW vertoont Jelle zijn kunsten als tekenaar door ontwerpen uit te werken en het grote plaatje te visualiseren. Dit doet hij met een onverstoorbare passie voor duurzaam bouwen, oog voor detail en een gezonde dosis perfectionisme.

Ook zijn nieuwsgierigheid komt goed van pas in deze groene bouwwereld waar pionieren en het zoeken naar de meest duurzame oplossingen centraal staan.



Over Mike


Business Controller

Als Business Controller ben ik betrokken bij de financiële en bedrijfskundige vraagstukken van Eco+Bouw. Ik zie het als een uitdaging om complexe zaken te doorgronden en verhelderen zodat we gezamenlijk duurzame groei kunnen realiseren. Hierin onderscheid ik mij door mijn overkoepelende blik met een scherp oog voor detail

Wat ik zo leuk vind aan Eco+Bouw is de frisse blik die het heeft op de bouw en duurzaamheid, één die we de gezien de huidige klimaatdoelen de komende decennia (en later) hard nodig zullen hebben.



Over Hans


Project Engineer

Als geen ander weet Hans hoe het is om in een houten huis te wonen. Al jaren woont hij met zijn gezin in het hout en tussen het groen aan de rand van de Maashorst. Dat heeft hem ook gedreven om de traditionele bouw te verlaten en bij ECO+BOUW te gaan bouwen. Als projectleider/engineer wil hij nog meer mensen begeleiden op de weg naar gezond en gelukkig wonen in een huis van natuurlijke materialen.

En duurzaamheid zit bij Hans niet alleen in het bouwen, maar ook in het dagelijks leven en mobiliteit. Je zult hem niet snel in een auto aantreffen: op zijn speed pedelec doorkruist hij half Nederland.



Over Hans


Projectleider

De Engelse uitdrukking 'fits like a glove' past perfect bij Hans en ECO+BOUW. Zijn achtergrond – studie civiele techniek, vele jaren ervaring als constructeur – en motivatie voor groen bouwen, sluiten uitstekend aan bij deze snel groeiende bouwpionier.

ECO+BOUW draait naast vakmanschap om de gedeelde visie dat een grootschalige duurzame transitie zowel noodzakelijk en onvermijdelijk als kansrijk is. Voor deze goedlachse projectleider en constructeur de ideale omgeving om zijn passie voor ontwerpen te combineren met een bijdrage aan een mooiere, groenere wereld.



Over Pieter


Project engineer

Pieter werkte als CAD-tekenaar voor de Efteling toen hij besloot de ene 'wereld van wonderen' te verruilen voor de andere. In de wereld van het groene bouwen zet hij zijn creativiteit en ervaring in als werkvoorbereider bij ECO+BOUW. Deze groene bouwpionier heeft geen achtbanen, maar biedt Pieter desondanks genoeg uitdagingen en avontuur.

Hier kan hij bijdragen aan de aanpak van problemen als klimaatverandering. Want hij is ervan overtuigd dat een natuurlijke, verantwoorde manier van bouwen daarbij het verschil kan maken.



Over Mazzel


Mascotte

Ze zijn hier zo druk. Ik wil alleen een beetje dolen en snuffelen. Niemand heeft er tijd voor. Wat een hondenleven.