Over Patrick


Patrick richtte ECO+BOUW in 2013 op vanuit een heldere visie: de toekomst van bouwen is groen. Problemen als de uitputting van grondstoffen en klimaatverandering leiden onontkoombaar tot een overstap naar ecologische, biobased en circulaire methodes en bouwmaterialen. Het gebruik van natuurlijke materialen brengt bovendien onderbelichte voordelen met zich mee zoals extra comfort en significante gezondheidswinst.

Bij ECO+BOUW weet de klant dat duurzaam bouwen geen gimmick is, maar een oprechte overtuiging. Hier laat Patrick met zijn team zien dat het kan: groen, stijlvol, gezond én betaalbaar bouwen.
Over Hugo


Met zijn verleden als ontwerper van circulaire, houten designmeubels draagt Hugo een omvangrijke lading kennis en ervaring met zich mee. Biobased bouwmaterialen kennen nauwelijks nog geheimen voor hem.

Deze breed inzetbare multitasker zorgt als calculator en werkvoorbereider voor een nauwkeurige kostenraming en een tot in de puntjes verzorgde voorbereiding en begeleiding van projecten. Daarnaast is hij een volbloed pionier die zijn creativiteit graag inzet bij de zoektocht naar mooie en innovatieve oplossingen, zowel voor als tijdens het bouwproces.
Over Brian


Ondanks zijn leeftijd kunnen we Brian tot de veteranen van het team van ECO+BOUW rekenen. Als wandelende encyclopedie op het gebied van ecologische en biobased bouwmaterialen is hij geknipt voor zijn rol als calculator en werkvoorbereider.

Zijn kennis, een gezonde kritische houding en fingerspitzengefühl voor onvoorziene ontwikkelingen zorgen ervoor dat Brian geen glazen bol nodig heeft om de haalbaarheid van plannen te beoordelen. Met zijn ramingen en begrotingen begeleidt hij opdrachtgevers bij belangrijke beslissingen in het bouwproces.
Over Jeanette


Jeanette is onze secretariële duizendpoot en vaak het eerste aanspreekpunt van onze klanten en bouwpartners. Zij zorgt ervoor dat de dagelijkse gang van zaken op kantoor aangenaam verloopt, voert diverse administratieve taken uit en onderhoudt uiteenlopende contacten. Daarbij komt haar lange ervaring in de bouwwereld goed van pas.

Binnen het snel groeiende team van ECO+BOUW vormt Jeanette de spreekwoordelijke rots in de branding die iedereen verbindt en het overzicht behoudt.
Over Joop


Joop combineert jeugdige energie en frisheid met de ervaring en inzichten van een door de wol geverfde vakman. Na bijna veertig jaar in de bouwwereld staat hij nog altijd gretig in de startblokken, klaar voor een volgend avontuur, klaar voor nieuwe projecten.

Bij ECO+BOUW draagt hij als projectleider graag zijn kennis over aan de teamgenoten. Ook vindt hij het belangrijk zijn waarden en de bedrijfsfilosofie van ECO+BOUW actief te delen. Zonder moreel kompas raak je in de bouw immers – vroeg of laat – het spoor bijster.
Over Marc


Marc kenmerkt zich als een flexibele, no-nonsense uitvoerder die met zijn 'poten in de modder' een sleutelpositie inneemt bij veel projecten van ECO+BOUW. Voor deze rol maakt hij gebruik van zijn uitgebreide praktische kennis, het vermogen om het overzicht te bewaren en de nodige sociale vaardigheden om alle partijen met de neus dezelfde kant op te krijgen.

Zijn humor vermengt met rechttoe rechtaan communicatie dient als essentieel smeermiddel. Ook op kantoor staat Marc bekend als het zonnetje in huis, waarbij zijn karakteristieke lach vaak zijn aanwezigheid verraadt.
Over Jelle


Voorafgaand aan het bouwproces moet een bouwkundig tekenaar al een goed beeld hebben van het definitieve eindproduct. Bij ECO+BOUW vertoont Jelle zijn kunsten als tekenaar door ontwerpen uit te werken en het grote plaatje te visualiseren. Dit doet hij met een onverstoorbare passie voor duurzaam bouwen, oog voor detail en een gezonde dosis perfectionisme.

Ook zijn nieuwsgierigheid komt goed van pas in deze groene bouwwereld waar pionieren en het zoeken naar de meest duurzame oplossingen centraal staan.
Over Jeffrey


Als 'realisatiemanager', ofwel uitvoerder leidt Jeffrey onvermoeibaar de projecten van ECO+BOUW in goede banen. Zijn geheim: een flinke portie jeugdige energie, een brede inhoudelijke achtergrond – van bouwkunde tot architectuur - en zijn rustige, duidelijke vorm van communiceren.

Vol enthousiasme en overtuiging koos hij bij ECO+BOUW voor een rol in de voorhoede van de verandering naar een groenere bouwwereld. Zo wil hij bijdragen aan een gezonde, mens- en natuurvriendelijke leefomgeving.
Over Ivan


Ivan komt van buiten de bouwwereld, maar houdt wel van klussen. Communicatieklussen wel te verstaan, variërend van communicatieadvies, het onderhouden van de websites en de Biobeest-webshop tot het onderhouden van contacten. Maar het liefste schrijft hij: websiteteksten, inhoudelijke artikelen, persberichten en natuurlijk de personeelsinformatie.

Zijn persoonlijke motivatie sluit volledig aan bij de filosofie van ECO+BOUW, namelijk dat het allemaal echt anders moet, maar dat het ook zeker anders kan.
Over Alex


Alex houdt van cijfers, maar vindt daarnaast dat je de ecologische en sociale aspecten van het bouwen niet mag negeren. Bij ECO+BOUW koestert hij de afwisseling tussen technische, financiële, juridische, strategische én creatieve aspecten van het bouwproces. Alex schakelt net zo gemakkelijk van projectmanager, naar bouwkostenadviseur, naar projectvoorbereider en weer terug.

Ook drukt hij zijn collega's graag op het hart dat er in het leven meer is dan werken alleen. Door hen regelmatig te verleiden tot een potje tafeltennis bijvoorbeeld.
Over Joren


Als kind bracht Joren veel van zijn vrije tijd door in het constructiebedrijf van zijn vader. 'Dingen maken' zit hem kortom in het bloed. Bij ECO+BOUW werkt hij met zijn achtergrond als industrieel ontwerper aan de ontwikkeling van een efficiënte, seriematige productie van de mHome. Dit compacte, modulaire woonconcept bestaat volledig uit natuurlijke materialen en zal groen en gezond wonen - waar je maar wilt - voor steeds meer mensen toegankelijk maken.

Naast zijn passie voor machines en gestroomlijnde productielijnen, bakt Joren ook fantastische biologische broden. Bij voorkeur van zijn eigen graan.
Over Harry


Harry draagt een hoeveelheid ervaring met zich mee waar je u tegen zegt. Toch heeft deze senior adviseur en projectmanager zijn bagage zo ingepakt dat hij niet onder het gewicht bezwijkt en zich juist lichtvoetig en sierlijk door de bouwwereld heen beweegt.

Een telefoongesprek van Harry lijkt soms cabaret van het hoogste niveau. Maar ondertussen legt hij de lat hoog en weet vaak het onderste uit de kan te halen. “Kan niet” is voor deze onvervalste pionier die houdt van spannende vergezichten geen optie.
Over Roos


Wanneer mensen uit verschillende disciplines samen aan een complex eindproduct werken – een circulair en biobased gebouw bijvoorbeeld - moeten er geen 'eilandjes' ontstaan. Roos kijkt juist graag over de grenzen van vakgebieden heen en houdt daarbij het grote plaatje in het vizier.

Zij is van alle markten thuis en voelt zich zowel als projectleider, bouwkundig ingenieur, of communicatieadviseur als een vis in het water. Zo draagt Roos binnen het team van ECO+BOUW met enthousiasme en gedrevenheid bij aan de vergroening van de bouwwereld.