Zelf een nieuw huis of kantoor bouwen is voor een opdrachtgever een hele onderneming. Er komt nu eenmaal veel kijken bij een bouwproject.


Opdrachtgevers willen uiteraard invloed hebben op hun project, maar hebben vaak beperkte tijd om er mee bezig te zijn.

In een project van ECO+BOUW zijn de opdrachtgevers bij alle fasen van het bouwtraject betrokken, maar hoeven alleen hun voorkeuren uit te spreken. Vervolgens kunnen zij voorzien van vakkundig advies onderbouwde keuzes maken.

Opdrachtgevers kunnen tijdens het ontwerpproces beschikken over directe praktijkkennis. ECO+BOUW heeft uitvoeringstechnisch invloed op het ontwerp. We letten hierbij vooral op dat we voor u een gezonde, comfortabele en energiezuinige woning afleveren. Door deze invloed besparen we uiteindelijk ook tijd en faalkosten. Dit werkt op allerlei manieren ten voordele van de opdrachtgever. Deze is volledig betrokken in een soepel lopend bouwproces met alle kennis binnen handbereik en heeft een garantie op hoge duurzame kwaliteit voor een vaste prijs.


de Groene Bouwketen

Omdat het vakgebied van het ecologisch bouwen nog volop in ontwikkeling is, zijn gespecialiseerde mensen nog niet overal makkelijk te vinden. De ervaring leert dat vakkennis en innovatie hand in hand moeten gaan voor een soepel verloop van de bouw en een geslaagd eindresultaat. Als voorloper op het gebied van groen bouwen heeft ECO+BOUW inmiddels in een groot aantal ecologische projecten samen kunnen werken en werkrelaties kunnen opbouwen met gemotiveerde vakmensen. Door het delen van kennis ontstaat een bijzondere synergie binnen de Groene Bouwketen. Meer hierover lees je op de pagina Bouwpartners.

NEEM CONTACT MET ONS OP