Ecologisch grootonderhoud en renovatie
Modern ecologisch
24 april 2017
mHome
21 april 2017
3582293

Biologisch-dynamische zorgboerderij de HONDSPOL

Driebergen-Rijsenburg
Zorgboerderij de Hondspol is een biologisch-dynamisch bedrijf met melkkoeien, 40 ha grond, een zuivelwerkplaats, een grote tuinderij en een boerderijwinkel in het prachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug. Op de Hondspol werken en wonen mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met psychische problematiek of een vorm van autisme.
6c966f7ae005ac276af9fded85b50afa-2

Ecologisch grootonderhoud en renovatie

Eco+Bouw is gevraagd om een plan van aanpak te schrijven om het achterstallig onderhoud van de gebouwen in kaart te brengen. Vervolgens is er een onderhoud adviesrapport opgesteld afgestemd op het gebruik van biologisch en ecologische bouwmaterialen en producten.
Hondspol
Momenteel voert Eco+Bouw onderhoudswerkzaamheden uit en wordt de zorg boerderij gerenoveerd. Zo wordt deze klaar gemaakt voor de nieuwe bewoners. Naast de uitvoering van de werkzaamheden is Eco+Bouw ook verantwoordelijk voor de bouwbegeleiding.
P1010524
Alle 5 gebouwen op het landgoed worden onder handen genomen. Onder de gebouwen bevinden zich twee gemeentelijke monumenten.