Eco+Bouw finalist MVO-award
‘In groene gebouwen zijn werknemers productiever’
19 februari 2017
ORGA Bouw wordt Eco+Bouw
28 mei 2017
Eco+Bouw MVO award

ECO+BOUW had de eer dit jaar genomineerd te zijn voor de MVO award van Rijk van Nijmegen Uitdaging. Dit is een prijs voor hét bedrijf uit de omgeving Nijmegen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij de regio. Bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, worden hierdoor in de spotlights gezet. Ondanks dat ECO+BOUW de prijs niet heeft gewonnen, ontvingen we een juryrapport om trots op te zijn:

“Directeur, inspirator en motivator Patrick Schreven is een bevlogen ondernemer. Als een missionaris verkondigt hij zijn biobased concept waar ook ter wereld. Het bedrijf Eco+Bouw maakt een mooie groei door en staat nu op het kruispunt van enerzijds gestaag doorgroeien op eigen kracht of opschalen met behulp van derden. De jury is overtuigd van de grote kansen van het concept om met natuurlijke materialen ecologisch te bouwen. Het schept een woonomgeving die gezonder is en meer comfort biedt. En dat alles voor nog geen 5% extra kosten.

Patrick deelt zijn passie en succes met zijn medewerkers, maar ook met andere organisaties. Ook de eigen bedrijfsvoering is gericht op een neutrale ecologische footprint. Mede door de visie, de overtuiging en het doorzettingsvermogen van Patrick en zijn medewerkers zal op termijn het gebruik van natuurlijke materialen in de bouw een vanzelfsprekendheid zijn”.

Bekijk hieronder de promotiefilm van ECO+BOUW voor de MVO-award: