ORGA Bouw wordt Eco+Bouw
Eco+Bouw MVO award
Eco+Bouw finalist MVO-award
8 mei 2017
Eco+Bouw in top 3 ‘duurzaamste bedrijf van Nederland’
8 juni 2017

Ecologisch bouwen zonder concessies

Onlangs veranderde Patrick Schreven de naam van zijn bedrijf ORGA Bouw naar ECO+BOUW. Schreven was met zijn bedrijf de eerste moderne groene bouwer van Nederland en volgde de ontwikkelingen de afgelopen jaren op de voet. Met het veranderen van zijn naam gaat hij voor een bredere dienstverlening die nog beter aansluit bij de ‘vernieuwde’ marktvraag.

 

De vraag naar bouwen met natuurlijke materialen is de laatste jaren flink gegroeid. Het modern, ecologisch bouwen is daarbij inmiddels overgegaan van biobased bouwen naar circulair bouwen. Dit is bouwen met natuurlijke materialen die de eigenschap hebben tijdens het groeiproces co2 op te slaan en hergroeibaar zijn, wat een oplossing kan zijn tegen een dreigend tekort aan grondstoffen.

ECO+BOUW vindt het belangrijk te laten zien dat de bouw niet alleen anders móet, maar ook kán: Ecologisch bouwen zonder concessies te doen op het gebied van gezondheid, comfort en energiebesparing.

Om opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn, biedt ECO+BOUW nu ondersteuning op het gebied van advies, ontwerp én realisatie. Juist die combinatie met dat voortraject zorgt voor de beste resultaten. Ook voor mensen met een bestaande woning of een kleine beurs heeft ECO+BOUW oplossingen om hun woning duurzamer, gezonder en comfortabeler te maken. Zij kunnen terecht bij de vernieuwde, volledig groene bouwmarkt: Biobeest. Een inspirerende showroom, waar je alles kunt kopen zoals bij de normale bouwmarkt,  maar dan duurzaam, ecologisch en gezond.