ECO+BOUW wint FD Gazellen Award 2020
Eerste kopers bijeenkomst Elix Kerckebosch Zeist digitaal
16 oktober 2020
Ecodorp Boekel_ECO+BOUW
ECO+BOUW steunt het manifest van Ruimte Voor Collectief Wonen
11 februari 2021
FD Gazellen Award 2020 ECO+BOUW

ECO+BOUW wint FD Gazellen Award 2020

FD Gazellen 2020 ECO+BOUW

ECO+BOUW is apetrots op het winnen van de FD Gazellen Award 2020! In de regio oost, categorie klein kwamen wij dit jaar uit de bus als één van de snelst groeiende bedrijven. Op 19 november reikt de organisator, het Financieel Dagblad, de prijzen uit. Door de bekende omstandigheden gebeurt dit via een digitale bijeenkomst.

 

Snelle groei

De jaarlijkse FD Gazellen Award gaat naar bedrijven die binnen hun categorie en regio het hoogst scoren op een combinatie van omzet, winstgevendheid en groei van personeel. Indicatoren die tezamen een goed beeld geven van het succes van een onderneming. De stijgende lijn die we doormaken, is onszelf natuurlijk ook niet ontgaan. Maar deze FD Gazellen Award leert ons dat we ook binnen de grotere economische context een uitzonderlijke groei doormaken.

 

Beloonde visie

En als we voorbij de zuiver bedrijfsmatige dimensie kijken, dan zien we in deze toekenning een andere hoopvolle ontwikkeling. Het toont namelijk aan dat je ook op basis van een maatschappelijke overtuiging – de noodzaak om de bouwsector ingrijpend te vergroenen – een succesvol bedrijf kunt opbouwen. Het sterkt ons in de overtuiging dat groen bouwen de toekomst heeft.

 

FD_Gazellen_2020_ECO+BOUW

We doen het niet alleen

Hiernaast is een stevige basis van bevlogen professionals uiteraard onmisbaar, net zoals een prettige, transparante samenwerking met uiteenlopende partners. En zonder de opdrachtgevers, die in toenemende mate voor duurzaam bouwen kiezen, gaat er al helemaal geen schop de grond in. Eigenlijk zijn we bij ECO+BOUW, voordat we deze FD Gazellen prijs toegekend kregen, al beloond met een almaar stijgende interesse vanuit de klant. Het succes waar deze prijs voor staat, is dan ook mede te danken aan al deze mensen, bedrijven en organisaties.

 

De toekomst…

Voor alles en iedereen zijn het momenteel onzekere tijden. Bij ECO+BOUW blijft één zekerheid altijd overeind staan: de toekomst van bouwen is groen bouwen. De grote vraag naar nieuwe woningen zal, in combinatie met de roep om verduurzaming, alsmaar verder toenemen. We hopen daarom ook bij toekomstige FD Gazellen Awards hoge ogen te gooien. Misschien wel in de categorie middelgroot, of groot zelfs. Zolang dit uiteraard gepaard gaat met behoud van de missie om de bouwsector te vergroenen. En niet ten koste gaat van de persoonlijke, informele en transparante manier van werken. Zo willen we laten zien een echte groene gazelle te zijn, en geen witte raaf.

 

Bedankt allemaal!